diumenge, d’abril 16, 2006

Missatge de Manolo Tomàs

Aquest és el text de Manolo Tomàs convocant-nos a la vuitena assemblea de la PDE i fent-nos arribar el cartell de la mateixa:

Les Terres de l'Ebre i, en general, tot el moviment social de la Nova Cultura de l'Aigua, ens trobem en un moment clau. La modificació del PHN va suprimir l'articulat que feia referència al gran trasvasament de l'Ebre, però el desenvolupament de la resta de la llei, sobretot allò que fa referència als regadius i embassaments de la Conca de l'Ebre (l'annex 2n), ens porta a una política de fets consumats per la qual, de no aturar-se, es produirà un impacte social, econòmic i mediambiental de efectes molt negatius i irreversibles sobre el nostre territori.

La Plataforma en Defensa de l'Ebre sempre ha estat considerada inoportuna pels que han manat . Abans eren uns i ara molesta a una part dels altres.
Està en joc el futur del nostre territori i la dignitat de la gent que amb tanta força i fermesa ha lluitat durant aquests darrers anys. No ha de fer por a ningú que en aquesta nova etapa, en la qual tindrà un paper determinant la pedagogia i el rigor, la societat civil ens tornem a organitzar per a evitar el que des de les nostres institucions no estan sent capaços de fer.

Per la Nova Cultura de l'Aigua,
en defensa del Riu i del territori
Ni una gota més .


Manel Tomàs